Ψαροταβέρνα "Ελληνικόν"

Αρχική

Καφέ - Ουζερί "Ελληνικόν" PDF Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Administrator   

DSC_2696 Στους πρόποδες του μυθικού Ολύμπου, μια ανάσα από τον αρχαιολογικό χώρο του Δίου, το "Ελληνικόν" υπόσχεται τις καλύτερες στιγμές χαλάρωσης και γευστικών απολαύσεων για τις καθημερινές σας αποδράσεις.

 

Το όμορφο και καταπράσινο περιβάλλον, με τα τρεχούμενα νερά και την παιδική χαρά δίνουν τη δυνατότητα ξεκούρασης και ηρεμίας μακριά από το άγχος και το θόρυβο της πόλης.

DSC_0116 Ντόπιο τσίπουρο, φρέσκο ψάρι, παραδοσιακοί μεζέδες - μαγειρεμένοι με τα πιο αγνά υλικά - καλύπτουν τις γαστρονομικές σας απαιτήσεις.

Το "Ελληνικόν" είναι έτοιμο να προσφέρει σε εσάς και την παρέα σας την εκπληκτική κουζίνα του, με μια φιλόξενη διάθεση και ένα ζεστό χαμόγελο.

Η ευχαρίστησή σας,

Σκοπός μας.....

Image

Το "Ελληνικόν" προσφέρει σ' εσάς και την παρέα σας εκλεκτής ποικιλίας και εξαιρετικής ποιότητας φρέσκα ψάρια, παραδοσιακούς μεζέδες, σαλάτες και ορεκτικά. Όλα αυτά - μαγειρεμένα με τα πιο αγνά υλικά - ζευγαρώνουν ιδανικά και αρμονικά τις μοναδικές αυθεντικές γεύσεις με τη σπιτική ζεστασιά.

Ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής και συντήρησης τσίπουρου και κρασιού αλλά και η διάθεση πλούσιας κάβας καλύπτουν πλήθος οινολογικών απαιτήσεων και προτιμήσεων.

DSC_2685 Την εικόνα του "Ελληνικόν" έρχεται να συμπληρώσει ο καταπράσινος κήπος με τα τρεχούμενα νερά, τις λίμνες αλλά και την παιδική χαρά.

Η ποικιλία γευστικών αποθρώσεων σε συνδυασμό με το ήρεμο, καταπράσινο περιβάλλον και την άμεση εξυπηρέτηση είναι σίγουρο πως θα σας απαλλάξουν από το άγχος και τους γρήγορους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής.

Το "Ελληνικόν" βρίσκεται δίπλα στον αρχαιολογικό χώρου του Δίου, μακρυά από την πολύβοη ζωή της πόλης, στην περιοχή του οικοισμού καλύβια Βαρικού.

Από Σεπτέμβριο έως τον Μάιο, ανοιχτά από τις 9:30 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Από Ιούνιος έως τον Αύγουστο, ανοιχτά από το πρωί ως τη νύχτα.